За силата на думите, за правилните въпроси, за смелостта да ги

...
За силата на думите, за правилните въпроси, за смелостта да ги
Коментари Харесай

Тя е 45 кг, 155 висока, но всички политици се страхуват от нейните въпроси

За силата на думите, за верните въпроси, за смелостта да ги задавиш, за отдадеността в работата, която не се събира единствено от 8 до 17 часа... За всичко това приказва LadyZone в подкаста " Малки диалози "  с водещата и кореспондент на bTV Мария Цънцарова. 

На екрана сме привикнали да я виждаме съсредоточена, взискателна, неуморна и сериозна. Тук ви срещаме с една малко по-различна Мария. Тя е усмихната, занимателна, естествена и с чаша от обичаното си кафе. 

ИНТЕРВЮТАТА

Мария Цънцарова е една от водещите на неделното издание на " Тази събота и неделя “ и е измежду най-ярките проверяващи и политически публицисти у нас. Въпросите ли са по-важни обаче, или отговорите - вижте във видеото. 

" Има изявленията, в които има всичко друго само че не и диалог " - споделя ни Мария. Има обаче и други, в които се среща с толкоз мъдри хора, че и е мъчно да спре да ги слуша.

СПОРТЪТ

45 кг и 155 см висока, сега Мария е отдадена на един спорт - бокса. Това е заниманието, поради което в никакъв случай не пропуща подготовка и го практикува на драго сърце. Но в предишното е мечтала да стане тенисистка.

Боксът обаче й разрешава да нанася удари. Според треньора й - нейните даже са мощни. В бокса непозволени удари има. В публицистиката също. Но... 

УДАРИТЕ В ЖУРНАЛИСТИКАТА

" Със сигурност във времето, в което съм пораствала в специалността и съм се учила, съм допускала неточности. Но няма нито един събеседник, нито един човек, който съм снимала по някакъв мотив, който да не мога да погледна в очите. Това, което ми дава успокоение, е, че в никой миг не съм играла непочтено. "

 

Тръгва без предварителна настройка даже към хора, за които има сложени етикети в обществото. Не стопира с въпросите, когато знае, че й е нужно още малко, с цел да стигне до истината. Но когато усети, че губи интереса и не може към този момент да е потребна на феновете, не се тормози да се откаже.

Спокойствието мъчно намира място в всекидневието й. Затова се опитваме да я пренесем най-малко на думи в бъдещето - когато адреналинът ще е по-малко, а годините повече. 

МАРИЯ НА 65 ГОДИНИ

Бъдещето си показва на морето. Мечтае за къща от дърво и двор с доста цветя, зелена трева, домати, краставици и зеле. 

В сегашния миг и в дома си обаче Мария наподобява по напълно различен метод.  " Косата ми е събрана високо, с доста необятни облекла съм облечена, слушам се да споделям неща като - " Не чупи и не разливай супата по пода! "

ДА, ЗАБАВНА МАЙКА СЪМ!

Признава, че поддържа връзка с децата си по този начин, както го прави и с възрастните към себе си. Синовете й са на 3 и на 5 година Гледат както вести, по този начин и утринния блок на bTV.

" По злочестина! " - добавя през смях Мария.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР